Suomen ja Venäjän välisen junaliikenteen lippuja voi ostaa entistä useammasta paikasta. Rautatieasemien lipunmyynnin lisäksi lippuja saa verkkokaupasta, puhelimitse VR:n asiakaspalvelusta sekä useista matkatoimistoista. Allegroon lipun voi ostaa myös lippuautomaateista.

Junalipun voi ostaa enintään 60 vuorokautta ennen matkaa, kuitenkin ennen junaan nousemista. Junalippu sisältää aina paikkatiedon.

Junalipun hinnasta myönnetään alennusta lapsille sekä ryhmille. Lisäksi alennuksen saavat Eurail-, RailPlus- ja InterRail-korteilla matkustavat.

Huom. Muistathan, että junalipun lisäksi matkalle tarvitaan myös viisumi. Muista varata viisumin hankkimiseen tarpeeksi aikaa.

Lapsen alennus junalipusta on 30%. Lastenlippuihin ovat oikeutettuja 6- 16 -vuotiaat. Yksi alle 6 -vuotias saa matkustaa aikuisen seurassa maksutta, jos hänelle ei varata omaa paikkaa.

Ryhmä muodostuu vähintään kuudesta aikuisesta. Ryhmän alennus on 20%. Ryhmää muodostettaessa kaksi lasta vastaa yhtä aikuista ja saa ryhmäalennuksen lapsenlipun hinnasta.

Ryhmäläisten tulisi matkustaa junassa samassa vaunussa. Muista lukea tietoa tarvittavista rokotteista hyvissä ajoin ennen matkan alkua.

Junalla Venäjälle